Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

Sportzaal volleybal
Sportzaal volleybal
Sportzaal taekwondo
Sportzaal taekwondo
(Sport)zaal evenementen
(Sport)zaal evenementen
Sporthal hockey
Sporthal hockey
Sporthal voetbal
Sporthal voetbal
(Sport)zaal evenementen
(Sport)zaal evenementen
Sportzaal badminton
Sportzaal badminton
Sportzaal basketball
Sportzaal basketball

Sporthal De Tweesprong

De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2, Roelofarendsveen

De sporthal van De Tweesprong is geschikt voor alle zaalsporten en wordt onder meer gebruikt voor zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, basketbal, badminton en gymnastiek. De sporthal wordt veel gebruikt voor verenigingen, maar kan ook door particulieren gehuurd worden voor sportgebruik! Wil je met een aantal vrienden of collega's dus een partijtje voetballen of basketballen? In De Tweesprong is dat mogelijk! De sporthal is verder uitermate geschikt voor kinderpartijtjes, bedrijfsfeesten, rommelmarkten, concerten en beurzen.

De afmetingen van de sporthal zijn 45 x 28 meter. De vrije speelhoogte is 7 meter. De zeer ruime tribune heeft een bovenaanzicht op de sportvloer en loopt over de hele lengte van de sportzaal. De sporthal is met scheidingswanden in 3 compartimenten te verdelen. Bij evenementen ligt het aantal het aantal toegestane personen op 1.300/1.000 personen op de (sport)vloer en 300 personen op de tribune.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Sportzaal De Tweesprong

De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2, Roelofarendsveen.

De gymzaal is geschikt voor zaalsporten en activiteiten die een kleiner vloeroppervlak nodig hebben: badminton, basketbal, voetbal voor de mini's, gymnastiek en kinderpartijtjes etc.

De afmetingen van de sportzaal zijn 21x12 meter. De vrije speelhoogte is 5,5 meter

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Overige voorzieningen in De Tweesprong

De Tweesprong beschikt naast de sporthal en de sportzaal over een tennishal, squashbanen, een zwembad, een gezellig sportcafé en een multifunctionele ruimte. Deze representatieve ruimte is ideaal voor vergaderingen, presentaties en kleine feesten. De huur van deze ruimte is inclusief tafels en stoelen, die conform uw wensen worden neergezet. U kunt de multifuncionele ruimte ook als arrangement boeken met drankjes, hapjes en complete buffetten. Voor deze arrangementen kunnen totaalprijzen worden gemaakt.

 

De Tweesprong zet je met plezier in beweging!