Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

Het Spant

Larikslaan 20, Leimuiden

Spantzaal (sporthal)

De Spantzaal (een sporthal) is geschikt voor alle zaalsporten en wordt onder meer gebruikt voor zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, badminton en gymnastiek. De sporthal wordt veel gebruikt voor verenigingen, maar kan ook door particulieren gehuurd worden voor sportgebruik! Wil je met een aantal vrienden of collega's dus een partijtje voetballen of basketballen? In Het Spant is dat mogelijk! De afmetingen van de sporthal zijn 44 x 24 meter. De vrije speelhoogte is 8 meter. De tribune heeft een zij-aanzicht op de sportvloer en loopt over de lengtezijde van de sporthal.

De sporthal is verder uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, rommelmarkten, concerten en beurzen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Vijverzaal (sportzaal)

De sportzaal is geschikt voor zaalsporten en activiteiten die een kleiner vloeroppervlak nodig hebben: badminton, basketbal, tafeltennis, voetbal voor de mini's, gymnastiek en kinderpartijtjes etc. De afmetingen van de sportzaal zijn 21 x 12 meter. De ruime tribune heeft een bovenaanzicht op de sportvloer en loopt over de hele lengte van de sportzaal. De sportzaal is gekoppeld aan een podium, zodat voor voorstellingen en concerten een prachtige theater- en concertzaal ontstaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Overige voorzieningen in Het Spant

Het Spant beschikt naast een sporthal, een sportzaal, een toneelpodium en een gezellig sportcafé over een multifunctionele ruimte. Deze representatieve ruimte is ideaal voor vergaderingen, presentaties en kleine feesten. De huur van deze ruimte is inclusief tafels en stoelen, die conform uw wensen worden neergezet. U kunt de ruimte ook als arrangement boeken met drankjes, hapjes en complete buffetten. Voor deze arrangementen kunnen totaalprijzen worden gemaakt.

Voor huur van de sporthal en de sportzaal kun u contact opnemen.

Meer informatie over arrangementen kunt u contact opnemen met Patrick Schockman via spantbarleimuiden@gmail.com / 0172-508745 (na 19:00) / 06-10875655.

 

De Tweesprong zet je met plezier in beweging!