Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

Business

Vergaderingen en cursussen

In De Tweesprong en in Het Spant bevinden zich ruimtes die zich uitermate lenen voor vergaderingen en cursussen. U kunt uw vergadering en cursus (voorafgaand, na afloop of in de pauze) dus goed combineren met een sportieve activiteit. Als u cursussen geeft aan sporttrainers en sportinstructeurs, dan zjin onze accommodaties door de centrale ligging in de randstad (dicht bij de A4) helemaal een goede keuze!

Sportarrangementen voor medewerkers

Voor veel mensen is "geen tijd door werk en gezin" de meest genoemde reden om te stoppen met sporten. Deze groep heeft vroeger vaak wel gesport en weet hoe leuk het is. De intentie om te sporten is er wel degelijk: ze willen ook fit zijn. Maar.... sport moet in het drukke schema passen. Voor u als werkgever ligt hier een grote kans om samen met ons een oplossing te vinden. Het zou toch mooi zijn als uw medewerkers onderweg naar het werk, op weg naar huis, of in de pauze een uurtje komen sporten. In overleg met u stellen wij een passend sportarrangement voor de medewerkers van uw bedrijf/organisatie samen!

Sportieve bedrijfsuitjes

U kunt het nuttige met het aangename combineren door voor uw bedrijfsuitje te kiezen voor een sportactiviteit. Bij De Tweesprong zijn daartoe voor ieder budget mogelijkheden.

Concerten, markten, congressen en andere evenementen

De sport- en tennishallen zijn natuurlijk in eerste instantie ingericht voor sport. Ze zijn echter ook bijzonder goed te gebruiken voor concerten, (rommel)markten, congressen, shows, beursen en dergelijke. De Tweesprong en Het Spant beschikken over verschillende zalen die (al dan niet gecombineerd) naar keuze kunnen worden ingericht.

(Sport)kampen

De Tweesprong is een ideale locatie voor (sport)kampen, zoals tennis-, hockey- en voetbalkampen. In de zomervakanties zijn er ruime gebruiksmogelijkheden in de sportzalen en de tennishal. De Tweesprong heeft een eigen speelweide bij het buitenbad en ligt bovendien midden in een sportpark met sportvelden. De combinatie met het zwembad biedt optimale spel- en recreatiemogelijkheden. De ligging in Roelofarendsveen (goed bereikbaar vanuit de randstad) nabij de A4 en bij de Kagerplassen en het Braassemermeer (zeilmogelijkheden) maakt De Tweesprong een prima partner voor uw (sport)kampen!

Reclame, sponsoring en maatschappelijk ondernemen

De aard van de activiteiten van De Tweesprong (sport- en gezondheid) en het feit dat De Tweesprong geen winstbeogende organisatie is, maakt haar voor uw bedrijf een ideale partner om in het kader van maatschappelijk ondernemen een partnership aan te gaan. De Tweesprong biedt u met haar grote aantal bezoekers bovendien diverse mogelijkheden om uw bedrijf of produkt te profileren!

 

De Tweesprong zet je met plezier in beweging!