Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

keurmerk
keurmerk

Keurmerk

Keurmerk Veilig & Schoon

Zwembaden in Nederland moeten voldoen aan veel wet- en regelgeving. Veel instanties controleren zwembaden op naleving van deze wet- en regelgeving. Zwembaden die het Keurmerk Veilig & Schoon hebben, voldoen daarnaast aan extra kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid, hygiëne en klantbenadering. Daar worden ze jaarlijks op getoetst. De Tweesprong behoorde kort in 2003 tot de eerste zwembaden die voor het keurmerk in aanmerking kwamen. Dat was kort na de introductie van het keurmerk.Op dit moment zijn 230 van de circa 1.500 zwembaden in Nederland in bezit van het keurmerk.

 

Betrouwbaarheid van het Keurmerk Veilig & Schoon

De betrouwbaarheid van het Keurmerk Veilig & Schoon is getoetst door ConsuWijzer. ConsuWijzer heeft de betrouwbaarheid van het keurmerk beoordeeld met een 9,4!

ConsuWijzer is het overheidsloket voor consumenten van ACM (Autoriteit Consument & Markt). ACM is een toezichthouder die zich sterk maakt voor consumenten en bedrijven. Dit doet zij onder andere door in actie te komen tegen bedrijven die zich niet aan de regels houden. Bijvoorbeeld door het opleggen van een boete. En door consumenten voor te lichten over hun rechten via ConsuWijzer.

 

De Tweesprong zet je met plezier in beweging!