Op zoek naar een sportlocatie?
De Tweesprong heeft een: zwembad, sporthal of gymzaal.
Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk deze dan online »
l
Sport- en recreatiecentrum De Tweesprong

Nieuwsbrief 17 september 2014

De Tweesprong
l
l

Een aantal keer per jaar sturen wij de ouders van kinderen die bij ons op zwemles zitten een \"Nieuwsbrief zwemles\". In deze nieuwsbrieven informeren wij ouders over diverse aspecten met betrekking tot (vooral) de zwemlessen die voor ouders van belang zijn.In deze nieuwsbrief komen aan de orde:

  • Zwemlessen op zaterdag 20 september (kermis)
  • Coördinatie zwemlessen
  • De mogelijkheid om vragen te stellen aan de zweminstructeur
  • De Tweesprong ontvangt Licentie ZwemABC
  • Zorg en Zekerheid Zwemdagen
  • Data proef- en afzwemmen en kijklessen
l
l

Zwemlessen op zaterdag 20 september (kermis)!

Op zaterdag 20 september wordt in de kermisweek van Roelofarendsveen het bloemencorso gehouden. Dit heeft onder meer gevolgen voor de bereikbaarheid van De Tweesprong. Net als in de voorgaande jaren zullen de zwemlessen van 11.30 worden verschoven naar 8.30 uur. De zwemlessen van 12.15 uur worden verschoven naar 9.15 uur.

Wij adviseren u om zo veel mogelijk met de fiets naar De Tweesprong te komen en om  uw auto niet op het parkeerterrein bij De  Tweesprong te plaatsen. U kunt beter elders in de nabijheid van De Tweesprong parkeren.

Coördinatie zwemlessen

Het herstel van Peter Beijne (hoofd zwemzaken) zal helaas nog enige tijd vergen. In de afgelopen periode zijn diverse werkzaamheden van Peter door collega's overgenomen. In samenspraak met Peter is besloten om voor de komende periode extra ondersteuning te zoeken voor coördinerende taken bij de zwemlessen. In de persoon van John Verhage heeft De Tweesprong daarvoor een goede invulling gevonden.

De mogelijkheid om vragen te stellen aan de zweminstructeur

U kunt in De Tweesprong de zwemlessen in de zwemzaal goed volgen. Daarmee kunt u zien hoe het met de vorderingen van uw kind gaat. Mocht daartoe aanleiding zijn, dan nemen de zweminstructeur of John Verhage (coördinator zwemlessen) contact met u op over de zwemles van uw kind. Wij kunnen ons niettemin goed voorstellen dat u vragen heeft over (de zwemles van) uw kind. Gaat het goed? Kan ik tijdens de recreatieve zwemuren zelf bepaalde dingen oefenen? Is het verstandig om een extra les te nemen om een bepaald onderdeel extra te oefenen?

Als u een vraag heeft, dan kunt u deze gerust stellen. Wij informeren u graag. Voor de veiligheid van de kinderen en om de lessen zo min mogelijk te "verstoren", verzoeken wij u om gebruik te maken van het speciaal hiervoor beschikbare "vragenformulier". Onze receptionistes stellen het graag aan u beschikbaar. John Verhage is veelal bij de zwemlessen aanwezig. Indien mogelijk zal hij u te woord staan. U kunt hem ook bereiken via info@detweesprong.nl

De Tweesprong ontvangt Licentie Zwem-ABC

Begin juli ontving De Tweesprong de nieuwe "Licentie Zwem-ABC. Daarmee voldoet De Tweesprong aan de nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC: de nationale zwemdiploma's. De Tweesprong behoort daarmee tot de eerste zwemlesaanbieders die de overstap maken van de huidige "erkenning" naar het verkrijgen van een "licentie". De "Licentie Zwem-ABC" garandeert dat de zwemlesaanbieder voldoet aan de nieuwe (zwaardere) kwaliteitsstandaard van de zwembranche. Daarop heeft dan ook externe toetsing plaatsgevonden. Met het verkrijgen van de licentie loopt De Tweesprong in Nederland voorop. Toch blijft De Tweesprong niet stil zitten. Wij blijven werken aan verbetering. De communicatie met ouders is één van de speerpunten die De Tweesprong verder wil verbeteren.

Zorg en Zekerheid zwemdagen

Zondag 21 september is het één van de Zorg en Zekerheid Zwemdagen. Kinderen tot 18 jaar die bij zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid verzekerd zijn, zwemmen op zondag 21 september gratis in De Tweesprong(maximaal 2 kinderen per betalende volwassene) op vertoon van een geldige Zorg en Zekerheid verzekeringspas.

Data proef- en diplomazwemmen en kijklessen

Onderstaand volgende eerstvolgende data voor het proefzwemmen, het diplomazwemmen en de kijkdagen. Bij het vaststellen van de data is zo veel mogelijk rekening gehouden met de diverse vakanties.

27 september 2014: diplomazwemmen C

4 oktober 2014: proefzwemmen A

11 oktober 2014: diplomazwemmen A

1 november 2014: proefzwemmen B

8 november 2014: diplomazwemmen B

15 november 2014: diplomazwemmen C

Kijkdagen: 3 -8 november 2014

 

Powered by Lab35.nl Mailinglist