Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

Volwassenen

Veel mensen met overgewicht of een chronische ziekte ervaren een drempel om zelfstandig of bij sportverenigingen weer te gaan sporten. Vaak weten ze ook niet welke sport ze leuk vinden en welke sport ze op dit moment aankunnen. Dat geldt ook voor mensen die langere tijd niet meer hebben gesport. Ervaart u die drempel ook? Dan is het programma van "de beweegpas" de weg naar een vitale toekomst! De professionals van De Tweesprong Fysiotherapie Alkemade en Time Off hebben een toegespitst programma ontwikkeld die in de praktijk succesvol is gebleken. Het grote succes heeft er toe geleid dat de formule als voorbeeld voor heel Nederland wordt gebruikt!

4 sporten in 20 weken

Bij de beweegpas maken de deelnemers (onder deskundige begeleiding) gedurende 20 weken kennis met vier sporten: nordic walking, (indoor)tennis, zwemactiviteiten en conditietraining. Samen met anderen, die met eenzelfde motief deelnemen, ontdekt u welke vorm van sport/bewegen u leuk vindt en wat u allemaal kunt!

Deskundige begeleiding

De trainers hebben een speciale opleiding en zijn toegrust om u te begeleiden. Deelname aan de beweegpas begint met een bij Fysiotherapie Alkemade. Na afloop van het programma is een beweegevaluatie mogelijk om te kijken in welke mate de conditie is verbeterd.

Geïnteresseerd?

Lijkt het u ook wat om op deel te nemen aan het sportprogramma van de beweegpas? Neemt u dan contact op met Maria van Erp van Time Off!

 

De Tweesprong zet je met plezier in beweging!