Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

tennisbaan huren
tennisbaan huren
squashbaan huren
squashbaan huren
tenniscompetitie
tenniscompetitie
sportief vergaderen
sportief vergaderen
tennisles
tennisles

Squash & Tennis

Tennis

De Tweesprong heeft 4 luxe tennisbanen. De tennisbanen zijn voorzien van een comfortabel bespeelbaar tennistapijt en tussen de banen hangen scheidingsnetten. De tennisbanen zijn overdag en 's avonds beschikbaar.Wanneer u heeft gespeeld, kunt u nog even nazitten in Sportcafé De 2sprong. Het gezellige Sportcafé heeft direct zicht op de tennisbanen.U kunt de tennisbanen voor een geheel seizoen (op contractbasis) en "los" per uur huren.

De tennisbanen zijn ook beschikbaar voor tennistrainingen, tenniscompetities, toernooien, bedrijfs- of familie-uitjes, congressen e.d.

In het winterseizoen kunt u voor tennisles ook op de tennisbanen terecht bij De Tweesprong. Tennislessen worden verzorgd door tennisschool Match.

Op de zaterdagen kunt u deelnemen aan de wintercompetitie. En rond kerst en nieuwjaar vindt het traditionele Oliebollentoernooi plaats. Beide georganiseerd door Time Off.

Wilt u tennis als onderdeel van u bedrijfs- of verenigingsuitje? Een leuk idee kan zijn om dit te combineren met het zwembad. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden, denken wij graag met u mee en kunnen u hierbij helpen!

Als u rackets of ballen nodig heeft. U kunt ze desgewenst bij ons huren.

Squash

Wilt u een squashbaan huren? Bij De Tweesprong kunt u overdag en 's avonds terecht en huurt u een losse squashbaan wanneer u dat wilt. Liever een squashbaan die op een vaste dag en een vast tijdstip voor u klaar staat? Vraag dan een contractbaan aan. Dat is nog goedkoper ook!

Wilt u één of meer lessen of trainingen? Neem dan contact met ons op en in overleg met u bekijken wij de mogelijkheden.

 

De Tweesprong zet je met plezier in beweging!