Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

Tennisles Match

Tennisschool Match

Tennisschool Match organiseert vanaf het winterseizoen van 2008/2009 in De Tweesprong tennislessen. Daarnaast verzorgt MATCH het gehele jaar door de trainingen voor diverse clubs in de regio.

Voor informatie over de trainingen en andere tennisactiviteiten van MATCH kunt u terecht op de website van MATCH www.matchtennis.nl of bij Marco Smit  marco.smit@matchtennis.nl.

Fit en klaar? 

Vanaf januari tot en met maart 2016 organiseert Match een speciale trainingsperiode voor zowel junioren als senioren. U kunt training volgen op de baan die u nu huurt of in een aparte lesgroep. leuke technische en tactische oefeningen zorgen ervoor dat u fit en klaar bent vor de start van het zomerseizoen.

Deze les duurt 50 minuten en is 10 les weken. Prijs is €112,50 p.p. (uitgaande van 4 personen per baan)

Maak kennis met tennis

Speciaal voor mensen die tennis weleens willen proberen. Deze lessen zullen plaatsvinden in de maand januari. Als u zich hiervoor opgeeft dan heeft u iedere week in januari 1 tennisles van 1 uur in de tennishal van De Tweesprong, op een nader te bepalen tijdstip. Als u het leuk vindt kunt u ervoor kiezen om tot en met maart door te trainen.

Deze maak kennnis met tennis is voor zowel junioren als seniorenen, les is 50 minuten en om te beginnen is het 4 weken. De prijs is €65,00 p.p.

Inschrijven: inschrijven.matchtennis.nl
Email: mario@bandanasports.nl
Telefoon Mario (06) 50401266

 

De Tweesprong zet je met plezier in beweging!