Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

aquarobics
aquarobics
aquasportief
aquasportief
fifty fit
fifty fit
aquavaria
aquavaria
aquajoggen
aquajoggen

Aquasporten

In De Tweesprong kunt u van maandag tot en met donderdag deelnemen aan onze gezellige en sportieve aquasporten.Onze aquasportactiviteiten hebben ieder hun eigen karakter. Maar bij alle activiteiten staan lekker bewegen (op het eigen niveau), vitaliteit en gezelligheid centraal. Veelal kunt u voorafgaand aan of na afloop van de aquasportactiviteit nog even banenzwemmen of lekker relaxen in het recreatiebad en de whirlpools. En na afloop misschien nog even iets met de andere deelnemers drinken in het Sportcafé? Uiteraard worden onze aquasporten door ervaren zweminstructeurs verzorgd.

Aquarobics

Als u op een plezierige en intensieve manier het uithoudingsvermogen wilt vergroten, de conditie wilt verbeteren en/of een strakker lijf wilt bereiken, dan is aquarobics een prima keuze. Bij aquarobics doet u een work-out in sta diep water, op trendy muziek. Vrolijk en sportief voor iedereen.

Aquasportief

Aquasportief is een programma waarin alle zwemslagen aan bod komen. Met het programma werkt u op een afwisselende en plezierige manier aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast krijgt u tips om de zwemslagen verder te verbeteren.

Aquajoggen

Joggen zonder dat je benen de grond raken. Een wetbelt zorgt er voor dat u blijft drijven. De workouts van aquajoggen zijn uitermate geschiktom uw conditie te verbeteren, om af te slanken of om te revalideren.

Aquavaria

Aquavaria is een gevarieerde workout waarbij oefeningen uit het programma van aquarobics, aquasportief en aquajoggen gecombineerd worden.

Fifty Fit

Bij Fifty Fit doet u ontspannen oefeningen voor een gezonde(re) leefstijl. De gevarieerde oefeningen zijn door iedereen uit te voeren, want het programma houdt rekening met de verschillen in kracht, lenigheid en snelheid van de deelnemers. Met Fifty Fit houdt u uw spieren soepel en u voelt zich lekker fit!

Be(weeg) je fit

Wilt u graag afvallen, uw spiermassa verhogen of wilt u graag weten wat het sporten u oplevert? Dan is Be(weeg) je fit iets voor u! 

  • - 12 keer aquasporten (keuze uit alle aquasporten, de kaart is een half jaar geldig)
  • - 3 weegmomenten (voor, tijdens en na het aquasporten)
  • - Adviezen van voedingsdeskundige Bernadette Blauwhoff van Deli Line
  • - Gratis gebruik van de Deli Line app voor het bijhouden van voeding en beweging
  • - Inspirerende en adviserende mail
  • - Starten wanneer u wilt

De Tweesprong zet je met plezier in beweging!