Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

aquajoggen
aquajoggen

Powerswim

Sporten in ons zwembad is een heerlijke manier om fit en gezond te blijven. U maakt hierbij gebruik van de natuurlijke weerstand van het water. Ontdek de aquasporten van De Tweesprong! 

Powerswim-mix
Powerswim-mix is een gevarieerde workout waarbij oefeningen uit het programma van aquarobics, aquasportief en aquajoggen gecombineerd worden. Uiteenlopende drijfmiddelen en andere hulpmiddelen worden gebruikt om de waterweerstand optimaal te gebruiken. De oefeningen in het programma zijn zodanig samengesteld, dat iedereen op het eigen niveau kan meedoen. Powerswim-mix is ideaal om af te slanken, uw spieren te verstevigen, uw figuur en conditie te verbeteren en/of om u fitter te voelen.
Powerswim-trimzwemmen
Uw conditie op peil houden en verbeteren doet u met Powerswim-trimzwemmen! Bij trimzwemmen zwemt u banen onder instructie van een gekwalificeerde instructeur. Op een afwisselende en plezierige manier wordt er gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Naast conditiezwemmen wordt er aandacht besteed aan verbetering van de zwemslagen en worden nieuwe zwemslagen aangeleerd.
Powerswim-bootcamp
Op woensdagavond staat Powerswim in het teken van bootcamp. Met deze intensieve vorm van Powerswim werk je zowel aan conditie als kracht. Na een aantal lessen zul je merken dat je je sterker, actiever en fitter gaat voelen. Het is een intensieve work-out, aangepast op jouw niveau. Door de weerstand van het water versterk je je spieren op een effectieve manier. Bovendien loop je in het water weinig kans op blessures.
Powerswim-zwemtraining ZPCA 
Op donderdag hebben we een primeur! Vanaf nu kunt u vrijblijvend zwemtrainingen  volgen onder begeleiding van Zwem & Poloclub Alkemade. Dit is mogelijk met uw eigen badenkaart of een losse les. Op een afwisselende en plezierige manier wordt er gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Naast conditiezwemmen wordt er aandacht besteed aan verbetering van de zwemslagen en worden nieuwe zwemslagen aangeleerd.
Powerswim-snorkel
Vrijdag staat Powerswim in het teken van snorkelen. Snorkelen is meer dan alleen een duikbril opzetten en kijken onder water. Hoe bereid je je snorkeluitrusting optimaal voor? Kan jij door één ademteug langer onder water blijven? Welke communicatiemiddelen zijn er? Hoe blijf je contact houden met je buddy? Hoe klaar je het masker? Allemaal facetten die tijdens deze Powerswim-activiteit aan bod komen! Powerswim-snorkel is ook erg leuk voor kinderen (met minimaal een A diploma). Nog leuker is het om deze work-out samen met uw kind te komen doen! Aansluitend aan Powerswim-snorkel huurt duikvereniging Let’s Dive het zwembad, waardoor er af en toe ook instructies van de duikvereniging zullen plaatsvinden bij deze Powerswim-activiteit.  

Maandag > Powerswim mix

Powerswim mix is een gevarieerde workout waarbij oefeningen uit het programma van aquarobics en aquajoggen gecombineerd worden. Uiteenlopende drijfmiddelen en andere hulpmiddelen worden gebruikt om de waterweerstand optimaal te gebruiken. De oefeningen in het programma zijn zodanig samengesteld, dat iedereen op het eigen niveau kan meedoen. Powerswim mix is ideaal om uw spieren te verstevigen, conditie te verbeteren en om u fitter te voelen.

Dinsdag > Powerswim aqualine (Let op: deze les start vanaf 24 september 2019)

Powerswim Aqualine is een ondereel van een leefstijlprogramma, waarbij De Tweesprong samenwerkt met beweegprofessional Bernadette van Deli Line. Deze les is onderdeel van het van het programma Aqualine. Klik hier voor meer informatie over het programma. Deze training is net zoals Powersim mix een gevarierde workout waarbij oefeningen uit verschillende programma's gecombineerd worden. Deze les is ook te bezoeken als u niet het Aqualine-programma volgt. 

Woensdag > Powerswim bootcamp (Let op: deze les start vanaf 2 oktober 2019)

Op woensdagavond staat Powerswim in het teken van bootcamp. Met deze intensieve vorm van Powerswim werkt men zowel aan conditie als kracht. Na een aantal lessen zul je merken dat je je sterker, actiever en fitter gaat voelen. Het is een intensieve work-out die u kunt uitvoeren op uw eigen niveau. Door de weerstand van het water versterk je je spieren op een effectieve manier. Bovendien loop je in het water weinig kans op blessures.

Tijden

Maandag: 20:30 tot 21:15 uur

Dinsdag: 20:30 tot 21:15 uur

Woensdag: 20:30 tot 21:15 uur

* Tijdens de vakanties en feestdagen gelden er andere openingstijden. Klik hier voor meer informatie. 

Tarieven

Introductiele 45 minuten € 8,60
Aquasportpas 12 x 45 minuten (1/2 jaar geldig) € 85,90
Aquasportpas 12 x 45 minuten 65+ (1/2 jaar geldig) € 76,30