Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

aquajoggen
aquajoggen

Swimfit

Sporten in ons zwembad is een heerlijke manier om fit en gezond te blijven. U maakt hierbij gebruik van de natuurlijke weerstand van het water. Ontdek de aquasporten van De Tweesprong! 

Powerswim-mix
Powerswim-mix is een gevarieerde workout waarbij oefeningen uit het programma van aquarobics, aquasportief en aquajoggen gecombineerd worden. Uiteenlopende drijfmiddelen en andere hulpmiddelen worden gebruikt om de waterweerstand optimaal te gebruiken. De oefeningen in het programma zijn zodanig samengesteld, dat iedereen op het eigen niveau kan meedoen. Powerswim-mix is ideaal om af te slanken, uw spieren te verstevigen, uw figuur en conditie te verbeteren en/of om u fitter te voelen.
Powerswim-trimzwemmen
Uw conditie op peil houden en verbeteren doet u met Powerswim-trimzwemmen! Bij trimzwemmen zwemt u banen onder instructie van een gekwalificeerde instructeur. Op een afwisselende en plezierige manier wordt er gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Naast conditiezwemmen wordt er aandacht besteed aan verbetering van de zwemslagen en worden nieuwe zwemslagen aangeleerd.
Powerswim-bootcamp
Op woensdagavond staat Powerswim in het teken van bootcamp. Met deze intensieve vorm van Powerswim werk je zowel aan conditie als kracht. Na een aantal lessen zul je merken dat je je sterker, actiever en fitter gaat voelen. Het is een intensieve work-out, aangepast op jouw niveau. Door de weerstand van het water versterk je je spieren op een effectieve manier. Bovendien loop je in het water weinig kans op blessures.
Powerswim-zwemtraining ZPCA 
Op donderdag hebben we een primeur! Vanaf nu kunt u vrijblijvend zwemtrainingen  volgen onder begeleiding van Zwem & Poloclub Alkemade. Dit is mogelijk met uw eigen badenkaart of een losse les. Op een afwisselende en plezierige manier wordt er gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Naast conditiezwemmen wordt er aandacht besteed aan verbetering van de zwemslagen en worden nieuwe zwemslagen aangeleerd.
Powerswim-snorkel
Vrijdag staat Powerswim in het teken van snorkelen. Snorkelen is meer dan alleen een duikbril opzetten en kijken onder water. Hoe bereid je je snorkeluitrusting optimaal voor? Kan jij door één ademteug langer onder water blijven? Welke communicatiemiddelen zijn er? Hoe blijf je contact houden met je buddy? Hoe klaar je het masker? Allemaal facetten die tijdens deze Powerswim-activiteit aan bod komen! Powerswim-snorkel is ook erg leuk voor kinderen (met minimaal een A diploma). Nog leuker is het om deze work-out samen met uw kind te komen doen! Aansluitend aan Powerswim-snorkel huurt duikvereniging Let’s Dive het zwembad, waardoor er af en toe ook instructies van de duikvereniging zullen plaatsvinden bij deze Powerswim-activiteit.  

Dinsdag > Swimfit training

Uw conditie op peil houden en verbeteren doet u met Swimfit training! Bij deze training zwemt u banen onder instructie van een gekwalificeerde instructeur. Op een afwisselende en plezierige manier wordt er gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Naast conditiezwemmen wordt er aandacht besteed aan verbetering van de zwemslagen en worden nieuwe zwemslagen aangeleerd.

Woensdag > Swimfit jogging

Bij Swimfit jogging maakt u gebruik een wetbelt. Deze wetbelt helpt u te blijven drijven gedurende de verschillende ‘loopoefeningen’. De oefeningen verbeteren uw conditie en helpen u om een strakker figuur en een vitaler gevoel te krijgen. Swimfit jogging kan voor veel mensen een ondersteuning zijn bij het revalideren van een blessure.

Donderdag > Swimfit mix

Swimfit mix is een gevarieerde workout waarbij oefeningen uit het programma van aquarobics en aquajoggen gecombineerd worden. Het is een afwisselende training door het gebruik van uiteenlopende drijf- en hulpmiddelen, die worden gebruikt om de waterweerstand optimaal te gebruiken. De oefeningen in het programma zijn zodanig samengesteld, dat iedereen op het eigen niveau kan meedoen. Swimfit mix is ideaal om uw spieren te verstevigen, conditie te verbeteren en om u fitter te voelen.

Tijden

Dinsdag: 11:00 tot 11:45 uur

Woensdag: 11:00 tot 11:45 uur

Donderdag: 11:00 tot 11:45 uur

* Tijdens de vakanties en feestdagen gelden er andere openingstijden. Klik hier voor meer informatie. 

Tarieven

Introductiele 45 minuten € 8,60
Aquasportpas 12 x 45 minuten (1/2 jaar geldig) € 85,90
Aquasportpas 12 x 45 minuten 65+ (1/2 jaar geldig) (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs) € 76,30