Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

Ouder en kindzwemmen
Ouder en kindzwemmen

Ouder- en kindzwemmen

Retteketet spetterpret!

Voor grootouders en ouders en hun (klein)kinderen (van 0 - 4 jaar) hebben wij een geweldige activiteit: ouder en kindzwemmen! Samen met een zwemlerares gaan wij samen zingen, spelen, spetteren en dansen in aangenaam warm water! Het leukste wat er is! Onder water, hoog in de lucht, rondjes draaien, niets is te dol. Uw kind raakt op een speelse manier vertrouwd met het water. Dat heeft een postieve invloed op zijn/haar ontwikkeling en het bevordert de coördinatie en motoriek. De vrolijke liedjes, de spelletjes en het samen zijn met andere kinderen en ouders maken het zwemmen tot een wekelijks feestje.Welkom spetteraars!

Wilt u een gratis les proberen? Stuur dan een geboortekaartje van uw kind(je) of geef dit af bij de receptie van De Tweesprong. U ontvangt dan binnen twee weken per post een vrijkaart voor het ouder en kindzwemmen!

Overlevingszwemmen voor peuters

Voor peuters van 2,5 tot 4 jaar heeft De Tweesprong ook een cursus overlevingszwemmen. Daar leren peuters op speelse wijze om zichzelf te redden als ze in het water vallen. U kunt meer over deze activiteit lezen op "Overlevingszwemmen voor peuters".

Lestijden

Dinsdag, donderdag en vrijdag  
09.15-09.45 uur 12 weken tot 1 jaar
09.45-10.15 uur 1 jaar tot 2,5 jaar
10.15-10.45 uur 2,5 jaar tot 4 jaar

In overleg met de lerares mag uw zoon/dochter doorstromen naar een volgende lesgroep.

Tarief

  2017
Introductieles €7,40
Ouder-en kindlessen pas 12 lessen (1/2 jaar geldig) €64,25


Een tegemoetkoming in de kosten van Zorg en Zekerheid!

Bent u voor uw ziektekosten met een GeZZinspakket (AV-GeZZin) of AV-totaal (vanaf 2011) verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Dan kunt u maximaal € 50,- per kind van de kosten voor Ouder en kindzwemmen van Zorg en Zekerheid vergoed krijgen. De exacte voorwaarden vindt u bij Zorg en Zekerheid!

 

 

De Tweesprong zet je met plezier in beweging!