Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

zwemles
zwemles
zwemles
zwemles
zwemles
zwemles
zwemles
zwemles
zwemles
zwemles

Zwemles in De Tweesprong

De Tweesprong leert kinderen op een eigentijdse, speelse en kindvriendelijke manier zwemmen. Kinderen zwemmen bij ons in kleine groepjes met een vaste zwemonderwijzer. Hierdoor is er veel individuele aandacht voor uw kind. Plezier en leren gaan hand in hand op weg naar zwemveiligheid!

Onze lesmethodiek sluit aan bij de wijze waarop jonge kinderen leren, waarbij we rekening houden met het leertempo van ieder kind. Bij ons leert uw kind zwemmen in zijn of haar eigen tempo om tegelijkertijd maximaal resultaat te behalen. Wij vinden het belangrijk om ook goed te communiceren met u als ouder. Daarom werken wij zoveel mogelijk met vaste lesgevers op een lesgroep. U kunt altijd contact opnemen om te spreken over de voortgang van uw kind, zodat u continu op de hoogte blijft.

Aanbod zwemlessen

Reguliere lessen voor het A, B en C diploma
De kinderen krijgen één keer per week les en de zwemlessen duren 45 minuten. Door onze lesaanpak kan de beschikbare lestijd intensief gebruikt worden. Bij de zwemles wordt de lesgroep regelmatig gesplitst in 2 groepjes. Hierdoor is het mogelijk om maximaal individuele leerhulp te bieden met behoud van een hoge lesintensiteit. Lees hier verder.

 

Garantiecursus voor het A diploma
De garantiecursus is er op gericht dat kinderen binnen 5 maanden hun zwemdiploma halen. Ze zwemmen 1 keer per week en zwemmen dan 2 uur achter elkaar. Deze les wordt gegeven op woensdag en vrijdag. Lees hier verder.


Garantiecursus voor het C diploma
De C-compleet les duurt 1,5 uur en wordt gegeven op de dinsdag en vrijdag. Uw kind krijgt bij deze cursus zwemles tot het C-diploma wordt behaald. Lees hier verder.


Tussentijds instromen

Kinderen kunnen ook tijdens het zwemlestraject instromen (dus later dan bij de reguliere start). Tussentijds instromen is mogelijk als het kind elders al zwemleservaring heeft opgedaan. In dat geval wordt het kind uitgenodigd om een keer te komen “voorzwemmen”. Het hoofd zwemzaken kan dan bepalen op welk niveau het kind kan instromen. Tussentijds instromen is ook mogelijk als het kind in De Tweesprong recent heeft deelgenomen aan ouder en kindzwemactiviteiten of aan overlevingszwemmen voor peuters. In dat geval volstaat meestal de informatie van de betrokken zwemonderwijzer voor de plaats waar het kind in het zwemlestraject kan instromen.

 

Meer informatie?

U kunt meer informatie over zwemles in De Tweesprong terugvinden in ons informatieboekje. Dit boekje krijgt u als u uw kind inschrijft voor de zwemlessen. U kunt het informatieboekje ook digitaal lezen. De vernieuwde stickereisen vindt u hier. Vanzelfsprekend kunt u voor meer informatie ook contact met ons opnemen! Wij staan u graag (persoonlijk, telefonisch of per mail) te woord! U kunt daarvoor via een contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.


De Tweesprong zet je met plezier in beweging!