Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

afzwemmen
afzwemmen

C compleet

De C compleet cursus duurt 1,5 uur en wordt gegeven op dinsdag en vrijdag. De cursussen starten het hele jaar door. In deze les zitten doorgaans 10 leerlingen (maximaal 11).

Voor deelnemers aan de cursus geldt een diplomagarantie. U betaalt eenmalig € 167,50 en hiervoor krijgt uw kind zwemles tot het C-diploma wordt behaald (exclusief afzwemkosten).

Om in aanmerking te komen voor de diplomagarantie is een minimale deelname van 90% van de lessen op de afgesproken lesdag noodzakelijk. In de zomervakantie zijn 2 extra lessen geoorloofd om te missen. Indien de diplomagarantie is vervallen moet u weer voor de lessen betalen vanaf de week na het eerste afzwem-moment voor C.

Vaste zwemonderwijzer

De cursus wordt door een vaste zwemonderwijzer gegeven. Alleen bij ziekte, verlof en dergelijke worden de lessen door een andere zwemonderwijzer verzorgd.

Tarief garantiecursus C compleet

De cursus C-compleet kost € 167,50. Dit bedrag is exclusief de (bijkomende) afzwemkosten van € 23,-.

Aanmelden

De plaatsen voor deze cursussen zijn beperkt. Wilt u zeker zijn van een plek, dan kunt u uw zoon/dochter het beste ruim van tevoren aanmelden.Voor nadere informatie en het aanmelden van uw zoon/dochter kunt u terecht bij de receptioniste. Wilt u weten of er direct plaats is kijkt u op de pagina "Direct plaats".