Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

afzwemmen
afzwemmen

C compleet

Het Zwem-ABC
Sinds oktober 1998 gaat iedereen die leert zwemmen in opleiding voor het Zwem-ABC. Wie alle drie diploma's (A, B en C) bezit krijgt het predikaat Zwemveilig. Het Zwem-ABC staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, waarbij zwemveiligheid een prominente rol inneemt en biedt alle vaardigheden iedereen tegenwoordig nodig heeft bij het zwemmen in subtropische zwemparadijzen en bij activiteiten op, in en aan het buitenwater. Het Zwem-ABC kent een logische opbouw, waardoor leerlingen bij het behalen van ieder diploma vaardiger en veiliger worden. Niet de zwemslagen staan centraal, maar het veilig en vrij bewegen in het water onder alle omstandigheden.
Bron: NPZ/NRZ

C compleet

In deze les zitten doorgaans 11 leerlingen.
De C compleet les duurt anderhalf uur en wordt gegeven op de vrijdag van 15.45-17.15 uur en van 16.30-18.00 uur.

Diplomagarantie

Voor deelnemers aan de cursus geldt een diplomagarantie. U betaalt eenmalig een bedrag en hiervoor krijgt een kind zwemles tot het C-diploma wordt behaald. Deze garantie vervalt als uw kind meer dan 2 lessen verzuimt. U moet dan weer voor de lessen betalen vanaf de week na het eerste afzwemmoment voor C. 

Vaste zwemonderwijzer

De cursus wordt door een vaste zwemonderwijzer gegeven. Alleen bij ziekte, verlof en dergelijke worden de lessen door een andere zwemonderwijzer verzorgd

All-in prijs

De cursus C compleet kost € 157,00. Exclusief de (bijkomende) afzwemkosten.

Aanmelden

De plaatsen voor deze cursussen zijn beperkt. Wilt u zeker zijn van een plek, dan kunt u uw zoon/dochter het beste ruim van tevoren aanmelden.Voor nadere informatie en het aanmelden van uw zoon/dochter kunt u terecht bij de receptioniste. Wilt u weten of er direct plaats is kijkt u op de pagina "Direct plaats".

Algemene informatie over zwemles in De Tweesprong

Algemene informatie over zwemles in De Tweesprong vindt u hier en in ons informatieboekje zwemlessen.