Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

afzwemmen
afzwemmen

Themalessen

Niet alle kinderen zijn hetzelfde. Bij alle kinderen verloopt de ontwikkeling anders. Dat is ook bij de zwemlessen het geval. Soms ontwikkelt de zwemvaardigheid van een kind zich bij het ene onderdeel sneller dan bij een ander onderdeel.
Met themalessen willen wij de mogelijkheid bieden om tijdens een extra les specifieke vaardigheden te oefenen. Daar waarbij de reguliere lessen diverse zwemvaardigheden worden aangeleerd en geoefend, staat bij themalessen één specifiek zwemonderdeel centraal zoals een specifieke zwemslag of het “gat duiken”.
Daarmee zijn themalessen ideaal voor kinderen die voor een bepaald onderdeel van de zwemles “een extra zetje” kunnen gebruiken.

Wij hebben op de volgende zaterdagen Themalessen gepland.

Zaterdag 19 mei inschrijven vanaf 26/4 12.30-13.00 uur
Schoolslag inschrijven klik hier
Borst- en rugcrawl inschrijven klik hier
Duiken inschrijven klik hier
Zaterdag 2 juni 12.30-13.00 uur
Schoolslag inschrijven klik hier
Gat A inschrijven klik hier
Zaterdag 9 juni 12.30-13.00 uur
Schoolslag inschrijven klik hier
Gat B inschrijven klik hier
Zomervakantie start zaterdag 14 juli t/m zondag 26 augustus  

De themalessen gaan door als zich minimaal 4 kinderen aanmelden. Het aantal kinderen in een lesgroep bij de themalessen is afgestemd op het zwemonderdeel. Bij het thema schoolslag bestaan de groepen uit maximaal 7 en bij de overige thema’s maximaal 9 kinderen. De kosten voor een themales bedraagt € 8,25. U kunt uw kind aanmelden via bovenstaande link.