Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

buitenbad
buitenbad
buitenbad
buitenbad
buitenbad
buitenbad
buitenbad
buitenbad

Buitenbad

Kom heerlijk zonnen, zwemmen en genieten van het buitenbad!

Het buitenbad is een gezellig familiebad. Bij het zwembassin (50 tot 90 cm diep) zijn onder meer twee glijbanen en een peuterbad (15 tot 20 cm diep). Het zwembad is omgeven door zonneterrassen en grasvelden. Bij goede weersomstandigheden staat op het grasveld een springkussen waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. 

Het buitenbad is geopend bij zonnige weersomstandigheden en een aangename buiten- en watertemperatuur (beide minimaal 20 graden). Zie hieronder of vandaag het buitenbad open is.

 

Openingstijden zaterdag 20 juli t/m zondag 1 september 2019

Maandag t/m vrijdag - 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag - gesloten
Zondag - 10.00 tot 17.00 uur

 

Vandaag is het buitenbad gesloten!


Zomerabonnement

De Tweesprong is tijdens de zomervakantie extra geopend voor vrijzwemmen en banenzwemmen. Ook dit jaar is het weer mogelijk om tegen een sterk gereduceerd tarief een persoonlijk zomerabonnement aan te schaffen. Voor slechts € 24,70 per persoon kunt u de gehele vakantie onbeperkt zwemmen.

Het zomerabonnement is geldig voor vrijzwemmen en banenzwemmen plus, vanaf zondag 21 juli t/m zondag 1 september 2019. U betaalt € 5,- borg voor de magneetkaart. U ontvangt deze borg terug als u de kaart vóór 9 september 2019 inlevert.