Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

buitenbad
buitenbad
buitenbad
buitenbad
buitenbad
buitenbad
buitenbad
buitenbad

Buitenbad

Kom heerlijk zonnen, zwemmen en genieten van het buitenbad!

Het buitenbad is een gezellig familiebad. Bij het zwembassin (50 tot 90 cm diep) zijn onder meer twee glijbanen en een peuterbad (15 tot 20 cm diep). Het zwembad is omgeven door zonneterrassen en grasvelden. Bij goede weersomstandigheden staat op het grasveld een springkussen waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. 

Het buitenbad is geopend bij zonnige weersomstandigheden en een aangename buiten- en watertemperatuur (beide minimaal 20 graden). Zie hieronder of vandaag het buitenbad open is.

Vandaag (vrijdag 17 augustus 2018) is het binnenbad geopend van 10.00 tot 13.45 uur;

Het buitenbad is vandaag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Zomerabonnement vanaf nu te koop!

De Tweesprong is tijdens de zomervakantie extra geopend voor vrijzwemmen. Ook dit jaar is het weer mogelijk om tegen een sterk gereduceerd tarief een persoonlijk zomerabonnement te kopen. Het zomerabonnement is geldig van zaterdag 14 juli t/m zondag 26 augustus 2018. Voor € 23,50 per persoon kan gedurende de zomervakantie dagelijks gebruik gemaakt worden van het zwembad. Het abonnement is zowel geldig voor vrijzwemmen als het banenzwemmen. U betaalt € 5,- borg voor de magneetkaart. U ontvangt deze borg terug als u de magneetkaart weer vóór 3 september inlevert.

Korting op een toegangskaartje bij openluchtzwembad De Kleine Oase in Leimuiden

Op vertoon van het zomerabonnement van De Tweesprong krijgt u 50% korting op een toegangskaartje bij zwembad De Kleine Oase. 

Andersom krijgt u op vertoon van een abonnement van De Kleine Oase 50% korting op een los bad bij De Tweesprong. 

Wilt u na het zomerseizoen blijven banenzwemmen? In de maand september, krijgt u op vertoon van uw abonnement van De Kleine Oase, 10% korting op een 25- of 50-badenkaart bij De Tweesprong. 

Korting op een lunch

Op vertoon van uw zomerabonnement krijgt u in Sportcafé De 2Sprong korting op lunch. Voor maar € 2,20 heeft u keuze uit een limonade met patat  (met of zonder mayonaise), een tosti of een belegd broodje met ham of kaas.