Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

vrij zwemmen
vrij zwemmen
Vrij zwemmen
Vrij zwemmen
vrij zwemmen
vrij zwemmen
vrij zwemmen
vrij zwemmen
vrij zwemmen
vrij zwemmen

Zomerabonnement vanaf nu te koop!

De Tweesprong is tijdens de zomervakantie extra geopend voor vrijzwemmen en banenzwemmen. Ook dit jaar is het weer mogelijk om tegen een sterk gereduceerd tarief een persoonlijk zomerabonnement aan te schaffen. Voor slechts € 24,70 per persoon kunt u de gehele vakantie onbeperkt zwemmen.

Het zomerabonnement is geldig voor vrijzwemmen en banenzwemmen plus, vanaf zondag 21 juli t/m zondag 1 september 2019. U betaalt € 5,- borg voor de magneetkaart. U ontvangt deze borg terug als u de kaart vóór 9 september 2019 inlevert. 

Korting bij De Kleine Oase in Leimuiden

Op vertoon van het zomerabonnement van De Tweesprong krijgt u 50% korting op een toegangskaart bij zwembad De Kleine Oase. 

Andersom krijgt u op vertoon van een abonnement van De Kleine Oase 50% korting op een toegangskaart bij De Tweesprong. 

Heeft u een abonnement bij De Kleine Oase en wilt u na het zomerseizoen blijven banenzwemmen? In de maand september krijgt u op vertoon van uw abonnement 10% korting op een 25- of 50 badenkaart bij De Tweesprong. 

Korting op uw lunch

Op vertoon van uw zomerabonnement krijgt u in Sportcafé van De Tweesprong korting op uw lunch. Voor maar € 2,20 heeft u keuze uit een limonade met patat  (met of zonder mayonaise), een tosti of een belegd broodje met ham of kaas.