Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

vrij zwemmen
vrij zwemmen
Vrij zwemmen
Vrij zwemmen
vrij zwemmen
vrij zwemmen
vrij zwemmen
vrij zwemmen
vrij zwemmen
vrij zwemmen

Zomervakantie abonnement

Te koop vanaf 3 juni 2017!

In de zomervakantie zijn uw kinderen zes weken vrij! Het zwembad is tijdens de zomervakantie overdag extra open en heeft voor kinderen extra activiteiten. Dit jaar is het mogelijk om tegen sterk gereduceerd tarief een persoonlijk zomervakantieabonnement te kopen.

Het zomerabonnement is geldig vanaf zaterdag 8 juli tot en met zondag 20 augustus 2017. Voor €23,50 per persoon kan gedurende de zomervakantie dagelijks gebruik gemaakt worden van zwembad.
Voor kinderen die bij ons op zwemles zitten is het abonnement zelfs 8 weken geldig! Vanaf zondag 25 juni t/m 20 augustus. Zelfs als u een deel van de zomervakantie weg bent, dan verdient u dit abonnement snel terug. De Tweesprong biedt met het zomervakantieabonnement goedkoop en veilig zwemplezier. Natuurlijk kunt u ook met uw kind het zwemmen oefenen.

De prijs van € 23,50 geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen. Als u de kaart aanschaft, betaalt u € 5,00 borg voor de magneetkaart. U ontvangt deze borg terug als u de magneetkaart weer vóór 4 september inlevert. Het zomerabonnement is persoonsgebonden.

Korting op een toegangskaartje bij openluchtzwembad De Kleine Oase in Leimuiden

U krijgt op vertoon van uw zomerabonnement 2017 van De Tweesprong 50% korting op een toegangskaartje bij openluchtzwembad De Kleine Oase in Leimuiden. Kijk voor meer informatie op www.kleineoase.nl.

En wanneer u in het bezit bent van een seizoensabonnement (mei 2017 t/m augustus 2017) van De Kleine Oase dan krijgt u op vertoon hiervan bij Zwembad De Tweesprong in Roelofarendsveen 50% reductie op een los bad.

Is het het zomerseizoen afgelopen dan kunt u met uw zomerabonnement van De Kleine Oase verschillende korting krijgen. 10% korting op een 12 badenkaart/doelgroepenpas*, 5% korting op een losse tennisbaan* en 10% korting op een tenniscontract*. *=deze actie is alleen geldig in de maand September 2017.

Korting op een lunch

Op vertoon van uw zomerabonnement krijgt u in Sportcafé De 2 Sprong voor €2,20 een keuze-menu. U kunt kiezen uit: 1) limonade met patat (met of zonder mayonaise), 2) limonade met een tosti of 3) limonade met een belegd broodje.