Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

Zwemmen voor mensen met dementie

 

Waarom: Zwemmen is leuk, ontspannend en heeft een positieve uitwerking op het geheugen. Door middel van zwemmen en bewegen blijft u langer zelfstandig in uw huis en in uw omgeving. Het is natuurlijk ook erg gezellig om samen met anderen te zwemmen en als mantelzorger leert u andere mantelzorgers kennen en kunt u ervaringen delen.

Voor wie: Zwemmen voor mensen met (vermoeden) van dementie en een begeleider. Tijdens het zwemmen zijn extra vrijwilligers aanwezig en een deskundige zweminstructeur.  Samen wordt gekeken welke activiteiten het beste aansluiten.

Kosten: De kosten zijn € 10,60 per keer. Dit is inclusief toegang voor de deelnemer, toegang voor de meegekomen begeleiding en koffie/thee. 

Belangrijk: Als er geen begeleiding is die mee kan komen, dan zorgt Tom in de Buurt voor een oplossing. Neem contact op via: 088 900 4567 of mail naar team.kaagenbraassem@tomindebuurt.nl.

Tijden:

13.00 tot 13.15 uur omkleden

13.15 tot 14.00 uur Zwemmen

14.00 tot 14.30 uur Aankleden en koffie/thee in het restaurant

Inschrijven: Meer informatie en aanmelden via zwemles@sportbedrijfkaagenbraassem.nl of neem telefonisch contact op met 071 331 32 22 en vraag naar Monique.